Hvordan lage din egen kroppsbutter

 

1.

Du bør kunne finne ingrediensene for hjemmelaget kroppsmør i din lokale helsekostbutikk. Det er også en mengde nettsteder som selger disse elementene også.

2.

I pannen, varme shea smør over lav varme til den når flytende form. Ikke la sheasmørene varme opp for fort. Når du har oppnådd flytende form, fjern kasserollen fra varmen.

3. Legg til olivenoljen på sheasmørret og la blandingen avkjøles i kokepannen i ca. 30 minutter. . Når du er avkjølt, legg til vitamin e.

4. Bruk en håndholdt mikser, pisk ingrediensene til den har en veldig lys tekstur. Overfør sluttproduktet til en oppbevaringsbeholder av ditt valg, være sikker på ikke å overpakke eller blandingen vil miste den sarte tekstur.

Kroppsmørk kan påføres direkte til huden.

Tips og advarsler

  • Legg til en 1/2 unse av ditt valg av essensiell olje når du legger til vitamin e hvis du foretrekker duftende kroppsmørk.
  • Håndlaget kroppsmørk gjør en flott gave.
  • Kroppsmørk er en naturlig hudfukter som lett kan gjøres hjemme med noen ingredienser. Denne oppskriften er perfekt for personer som er interessert i en grønn livsstil. Denne opplæringen vil gå deg gjennom trinnene på hvordan du lager din egen kroppsrør.