Hvordan opprette Jean Harlow s Pencil-Thin Eyebrows

 

1.

Begynn med et rent, fuktet ansikt. Pensle øyenbrynene slik at hårene er helt på plass og i samme retning.

2.

Skrap forsiktig av flere tynne lag av voksen med en kosmetikkspatel; ca 1/4 tommer i diameter. Varm vokskulen mellom fingrene i et minutt eller to til det blir mykt og bøyelig.

3. Bruk fingrene til å klemme av en del av den oppvarmede voksen og spre den over pannen. Legg til mer om nødvendig for å dekke hele brow.
Glatt ut kantene på voksen med fingrene slik at voksen møter huden uten en synlig kant.
Bruk den ferske siden av kosmetikkspatelen til forsiktig å skyve voks inn i pannen og flate hårene, tar deg tid til å dekke de små hårene!

4. Nå som pannen er helt dekket og glatt, bruk øyenbrynens forsegler for å dekke den voksede pannen. Tillat flere minutter for selfangeren å tørke helt.

Når selfangeren har tørket, må du bruke hele dekningskremfundamentet over den forseglede pannen slik at den er helt kamuflert.
Tillat grunnlaget å sette i flere minutter.
Pudder pannen med løs, gjennomsiktig pulver.

6.

Nå er du klar til å bruke den øyenbrynformen du vil ha. Jean Harlows linje var jevn og tynn, sannsynligvis gjort i et raskt slag. Sørg for at du trener dette på vev eller på hånden før du legger det på din dekkede panne, du vil ikke ødelegge alt ditt harde arbeid! < / p>

Tips og advarsler

  • Voksen kan enkelt fjernes med øyefjerner.
  • Mens de sterke, tynne øyenbrynene i den gamle Hollywood er en ting fra fortiden, kan du ikke nekte appellen. Hvis du prøver å sette sammen et Jean Harlow-utseende for Halloween, kan du få samme effekt uten å barbere øyenbrynene dine! Denne teknikken er mye for hard for hver dag, men er perfekt for kostymefest eller fotografering.