Hvordan redusere akne naturlig

 

1.

Vask ansiktet minst to ganger om dagen med et mildt rengjøringsmiddel. Bruk en pH-balansert rengjøringsmiddel uten parfymer eller for mange kjemiske tilsetningsstoffer.

2.

Berør ansiktet ditt så lite som mulig, og bare når hendene er rene.

3.

Unngå å klemme pimples. Bakterier på hendene eller på usterilt utstyr kan føre til flere blemmer og mulig ardannelse.

4.

Damp ansiktet en eller to ganger i uken for å åpne porene. Kok vann, fjern potten fra ovnen, drap et håndkle over hodet og hold ansiktet over potten. Skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann. Bruk æreoljer som kalendula, kamille, enebær, lavendar og mynte direkte på huden din. Bland 10 dråper av noen av oljene med 2 ss. soya eller mandelolje, og glatt noen dråper på fuktet hud.

6.

Prøv å bruke urter. Saw palmetto kan bidra til å balansere gutter 'hormoner, mens kaste trær bær kan gjøre det samme for jenter. Echinacea, alfalfa, burdock rot, cayenne, chaparral og gul dock rotter er også nyttige.

Ta en eggeplomme, bruk den med en bomullsboll og la den stå i 15 minutter. Alternativt bland havremel og honning sammen for å danne en pasta og legg den på ansiktet. Havregryn suger opp overskytende Olje og honning beroliger huden.

Ta acidophilus for å bekjempe bakterier.

9. Spis en diett høyt i fiber, inkludert hele korn og friske grønnsaker og frukt, for å holde kroppen din frisk og gi næringsstoffer til huden din. Hold deg unna søppelmat, koffein og salt mat.

10.

Bestem om bestemte matvarer forverrer huden din og eliminer dem fra kostholdet ditt.

11.

Overvei å legge til sinktilskudd til dietten.

12.

Begrens eksponeringen mot solen og reduser stresset i livet ditt.

Tips og W arnings

  • Ta kontakt med en hudlege hvis akne er alvorlig.
  • Ta et multivitamin / mineraltilskudd hvis du tar sink. Økt inntak av sink krever mer kobber og mangan.
  • Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annen helsepersonell før du engasjerer deg i aktiviteter relatert til helse og diett. Denne informasjonen er ikke ment som erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.
  • Akne reduserer ikke bare selvtillit, men kan også føre til permanent ardannelse. Hvis du ikke vil bruke aktuell eller oral medisinering, har du andre alternativer. Les videre.