Hvordan se ut som en vinneren

 

1.

Gå etter ekte artikler i stedet imitasjoner. Hvis du ikke har råd til den designer vesken, ikke fortvil. Hvis du bærer en billig banke, kan andre se det som en utfordring å prøve u0026 amp; bevise at din er en falsk.

I stedet, kjøp for unike brikker som du elsker. En fargeløs veske i et morsomt stoff får like mye oppmerksomhet som en designerpose. Hvis diamanter ikke er i budsjettet, gå for ferskvannsperler eller til og med ametystbiter.

2.

Gå som en vinner. Du trenger ikke å stære eller handle kåt. Bare vær sikker på at skuldrene dine er tilbake og Hodet ditt holder høyt. Dette gir allusering av tillit u0026 amp; det gjør til og med klærne ser bedre ut og mindre rynket.

3.

Størrelse betyr noe. Hvis du velger en cubic zirconia ring, kan du bli fristet til å gå for en stor stein. Dette vil øyeblikkelig se falsk mot de fleste fordi det er bare større enn en diamant noensinne. Du kan også se at det er for sparkly u0026 amp; har ikke feil som en diamant ville. I stedet velger du en mindre, beskjeden ring eller går for en farget gemstone.

4.

Kjemp frizz. Dette er en billig måte å alltid få håret til å se ut som om du har brukt mye tid på det. Bruk en anti frizz spray eller dyp tilstand håret ditt hver gang, så det ser slank ut.

5.

Tips og advarsler

  • Profesjonelle pokerspillere, kjendiser og selvpoliti Det samme trikset. De har ofte mørke solbriller som en måte å skremme folk på, fordi du ikke kan fortelle uttrykkene. Det er øyeblikkelig tillit.
  • I denne økonomien må du kanskje vite hvordan du skal se ut som en vinner på et budsjett. Du må kanskje gi et godt inntrykk i et jobbintervju, eller du er nervøs for en første date. Slik ser du fortrolige selv når tider er tøffe.