Hvordan velge Concealer

 

1.

Tenk skjulere som er en til to nyanser lysere enn hudtonen din. Husk at ideen er å lage en mørkere flekkblanding i din hudfarge.

2.

Velg en concealer som passer best for området du ønsker å dekke. En kremere versjon anbefales for det delikate underøyet området, mens en tørrformel passer bedre til annen ansiktshud.

Testvariasjoner av en gulbasert concealer, siden hvite, grønne og rosa skjulere kan gi deg farget i stedet for skjulte ufullkommenheter.

4.

Prøv noen få versjoner. Rådfør deg med sminkeartister fra noen få linjer, og be om et utvalg å prøve. Når du kjøper fra et apotek, må du sørge for at du kan returnere et produkt som ikke utfyller fargen din.

Tips og advarsler

  • Concealer kan være alt du trenger å balansere ut din hudfarge. Mange kvinner går bort fra fundamentet, setter sin concealer med pudder og hodet ut!
  • Gjør en skygge mørkere i sommermånedene, når du har litt mer farge på huden din. < / li> Concealer tilbyr mer dekning enn et fundament, og er ideelt for å camouflere ansiktsfeil. Det vil nøytralisere og balansere utseendet på en blemish og de fryktede under-eye sirkler.