Hvordan velge en god løpesko

 

1.

Det beste rådet er å snakke med en profesjonell. Besøk en løpende spesiell skohandel og la en løpeskoekspert hjelpe deg med ditt valg. Sørg for at du har et godt vindu når du velger din løpesko.

2.

Pass på at skoen din ikke er for stor eller for liten. Ta sokkene med deg når du prøver på løpesko. Bruk samme sokkestil hver gang du kjører, eller det vil endre passformen til din sko. Hvis en sko er for liten, vil den forårsake blærer på tærne, og hvis den er for stor, kan den gni baksiden av foten mens du kjører.

3.

Prøv flere forskjellige merker. Hvert merke passer annerledes. For eksempel, jeg likte utseendet på New Balance løpesko, men måten foten min formet på, forårsaket skoene en blister på baksiden av min helbredelse. Jeg prøvde flere stiler av merkevaren, men de gned alle foten min feil vei. Ikke gå med en sko rett og slett fordi du liker hvordan den ser ut. Velg en sko som er komfortabel på alle måter.

4. Ta hensyn til om du trenger det bue støtte eller en bred eller smal sko. Selv om du ikke trenger spesielle passer i andre skotyper, kan det hende du trenger det for en løpesko. Løpesko er et verktøy for løpssport og trenger å skape det beste miljøet for din fot mens du løper for å forhindre skade.

5.

Ta med deg gamle sko med løpeskoen. Dette vil hjelpe dem å få tilgang til hvordan du bruker sko. vet hvor lenge du har brukt din tidligere løpesko, så de vil vite hvor raskt du slites bort bestemte områder av skoen.

Ta hensyn til terrenget kan endre typen av skoen du trenger. Hvis du er en løpeskytter, trenger du en sko som er spesifikk for denne type løp. Sporløp vil også kreve en viss sko for de beste resultatene. Velg skoen din i henhold til dette.

Tips og krig nings

  • Bytt løpesko hver sjette måned. Oftere hvis du er en ekstremløper.
  • Du får det du betaler for. Du må kanskje bruke mer for å få riktig løpesko til foten din og kjører stil.
  • Å velge riktig løpesko for foten din og personlig løpestil er viktig. Det er mange faktorer å vurdere. Ikke bare er hver fot annerledes, det er mange sko å velge mellom, noe som kan gjøre valget en forvirrende.