Little Girls Hair Styles

 

Doggy Ears

Doggy ører er ikke bare morsomme og søte, men tar svært liten tid. Etter å ha børstet hår for å sikre at det er løsnet, bruk en kam for å lage en del nedover i midten, dele håret halvveis helt til nakken. Sikre siden du ikke arbeider med et klipp så det er s ut av veien. Ved hjelp av en børste, feie opp den andre siden inn i en høy hestehale og fest en til to inches over øret. Gjenta på den andre siden, og hvis du vil bruke fem tommers bånd som passer hennes antrekk for å knytte små buer over hver hestehale.

Prinsessehår

Prinsessehår er ganske enkelt hår igjen med litt ekstra glans. For å oppnå utseendet, spray bare et snev av detanglende spray over håret etter at du har børstet det for å sikre at det ikke blir for tangled. Sprayen har balsam som holder håret skinnende og ser pent ut. Håret kan skilles fra siden, ned i midten eller zigzagged. Bruk søtt tilbehør som pannebånd eller barrettes for flair eller å holde smekk ut av ansiktet hennes hvis hun vokser dem.

Braids

Det er mange forskjellige måter å lage en stil med fletninger. Du kan gjøre en enkelt flett, dobbeltflett, høyt eller lavt på hodet. De er en fin måte å holde håret ute av den lille jentens ansikt samtidig som du sikrer at håret fortsatt vil være glatt og uten tangles senere . Du kan også lage fletter natten før, mens håret er fuktig, og ta dem ut om morgenen for å lage myke bølger. For å lage en flett, del håret i tre like deler og la hver del ta en sving i midten. Fortsett mønsteret til flettet er så lenge du vil, og fest med et hårbånd. Som med doggy ører, er det en søt måte å binde et stykke fargerikt bånd på enden av en fletning på en liten jente.

Ponytails with a Twist

En annen morsom måte å style din lille jente på s hår er å sette retro vendinger på gamle standbys som en vanlig hestehale. Prøv å lage en side hestehale i stedet, eller bytt opp hvor høyt du laver, gjør vanligvis dine ponnier. Å vri en hestehale og sikre den med bobby pins for å lage en ballerina bun kan være slank og brukes til formelle anledninger, og scrunching en fuktig hestehale med hårspray skaper et uformelt spilletid utseende.

Spesielle anledninger

Hvis en spesiell anledning oppstår og du vil lage en litt mer glamorøs frisyre for den lille, bruk krøller etter badetid og la håret lufttørke. Dette er et sunt alternativ til å bruke varme styling verktøy som jern. Pensel håret og del i tre tommers seksjoner over hodet, ved hjelp av klips eller bobby pins for å sikre. Frigjør en seksjon av gangen og børst ut før du forsiktig pakker den rundt en krøller fra spiss til rot. Når alle seksjoner har blitt innpakket i krøller, la håret lufttørke før misting med hårspray og forsiktig å la krøllene løsne. Etter at alle krøllerne er fjernet, løft forsiktig fingrene for å blande krøllene sammen og avslutt med en annen lett spritz av hårspray. Øverst på utseendet med en klem-bue. Styling din lille jente hår trenger ikke å være en prøvelse av knut-ripping, skrik-induserende tortur (for begge parter). Det er mange søte stiler som er enkle, raske og appellerer til jenta så mye at hun vil begynne å be om sine favoritter. Fordi bløtørking og styling er for hardt for en liten jente sunnt hår, detanglende sprøyter og vannflasker jobber bedre og raskere. Når du styler et barns hår, er tiden av essensen da de kan bli ganske antsy, så prøv å bruke morsomme betingelser for frisyrene. Disse frisyrene kan gjøres på tørt eller fuktig hår og krever minimal innsats, så din lille jente kan være på vei til skolen eller leke etter bare noen få minutter.