Slik bruker du fargede kontakter for å endre øyenfarge

 

1.

Besøk en øye lege for å få resept for dine fargede kontakter. Selv de som ikke krever korrigerende øyeklær kan gjøre dette, som det handler om den unike størrelsen og formen på øynene dine. De fargede kontaktene skal passe riktig for de beste resultatene. Det finnes 'en størrelse som passer alle' type ikke reseptbelagte fargede kontakter, men kan ikke passe så godt som et reseptbelagt par kontaktlinser. Øye legen din vil også lære deg hvordan du skal ta vare på dine fargede kontakter.

2.

Sjekk ut fargekartene som er tilgjengelige gjennom fargede kontaktprodusenter for å få en ide om hva som er der ute. Hvis du har svært mørke øyne, vil ugjennomsiktige kontaktlinser gi bedre resultater. Lette øyne kan enkelt bruke ekstrautstyr. mer dramatisk forandring? Det finnes flere farger og stilarter av fargede kontakter å velge mellom.

3.

Handle for billige kontaktlinser online, eller kjøp direkte fra din øye lege. Når du har resept, kan du velge enten for fargede kontakter. Gjør en liten sammenligning for å få den beste prisen, så mange selskaper tilbyr kvalitetsfargede kontakter til rabattpriser. Spør legen din om han eller hun har noen personlige preferanser for firmaer som selger rabatterte kontaktlinser.

4.

Ta vare på dine fargede kontakter som øye legen din har gitt råd og følg produsentens anbefalinger . Bruk alltid en kontaktlinsløsning i motsetning til vanlig vann for å forhindre oppbygging av skadelige bakterier. Endre fargede kontakter som anbefalt, noen kan være ok å gå om en uke, andre må endres hver dag, men følg alltid produsentens anbefalinger for dine fargede kontakter.

5.

Endre det opp! Kjøp mer enn ett sett med fargede kontakter for å endre utseendet ditt etter ulike anledninger. Kanskje du vil gå med grønt eller blått på dagtid, men vil ha en lavendelton på kveldene. Kanskje du liker det søte kattøyet, ser etter en natt på byen. Himmelen er grensen, velg så mange som du liker! Forandre utseendet har aldri vært så enkelt eller morsomt!

Tips og advarsler

  • Del aldri fargede kontaktlinser med en annen person, dette vil overføre bakterier og kan føre til infeksjon eller blindhet.
  • Fargede kontakter er den enkleste måten å endre øyenfarge, og kommer i både reseptfrie og ikke-reseptfrie varianter. Mange valg er tilgjengelige i fargede kontakter, alt fra tradisjonelle øyenfarger til det rett og slett opprørende. Uansett om du vil ha en liten forbedring, eller du kommer til et vilt utseende, er fargete kontakter den enkleste måten å endre øyefarge. Her er det!