Slik handler du og sparer penger på Goodwill-butikker

 

1.

Vis tidlig. Det er mange som venter i inngangsdøren og venter på at dørene skal åpnes. De er vanligvis selgere i ebay og fleamarkets. Når døren åpnes, vil noen til og med løpe for å få klær som har ekstra rabatt.

2.

Sørg for å vite når er dagene de vil ha dollar dag salg. Dette betyr at en viss fargekode vil koste forbrukeren en dollar. Ved å plassere nummeret på hurtigvalg, finner du raskt timeplanen for hver uke, som varierer.

3.

Større byer har en tendens til å ha dyrere klær. Prøv å finne vår plassering som er nærmest den velstående delen av byen. Du finner flotte dyre navnemerker.

4.

Pass på at du er forberedt mentalt og fysisk for en flott jakt. Forsikre deg om at du ikke har en tom mage. Vurder å spise en powerbar siden du ser gjennom stativer, tar tid. Husk at du er på utkikk etter det superelementet som vil bli funnet etter hvert. Ikke ta en venn eller et familiemedlem som har ikke tålmodighet.

5.

Nyt hver kjøp og beregne besparelsene. Sørg for å donere klær som du ikke bruker. På denne måten kan du også velsigne andre.

Tips og advarsler

  • Ta behagelige sko
  • Å spare penger i dagens økonomi er et must. Man kan spare hundrevis av dollar ved å kjøpe klær på goodwill butikker. Det er flere viktige ting å vite som vil øke mengden som er lagret.