Sporty frisyrer for kort hår

 

Pixy

Som sidebarnet, er Pixy en energisk frisyre. Med sine korte pigger og tilfeldige bølger er piksen et kutt som demonstrerer den dyktige hånden til en profesjonell. Naturligvis krøllete hår fungerer bra med en piggy kutt, men selv rett hår kan kuttes inn i stilen. Ved hjelp av en mousse eller gel kan det hjelpe spikes å holde seg spikket selv under en hjelm.

Nærliggende krok

En avsmalende hårklipp hvor hårets bakside er nært beskåret til hodebunnen, enten rett ned eller i en skulpturell, lengre krone som skråner, ser sportig ut og gir brukerens styling. Dette er et blikk som kombinerer både ungdommens energi og den dygtige myndigheten til en kvinne på toppen av hennes personlige fysiologi i styrke, dristig og makt.

Med lengre smell, en nakkesøpt sporty frisyr blir flørtende. Bangs kan bæres veldig lenge for å gi en asymmetrisk design. Stilt inn i en mild bølgekrøll, blir lange smør forførende på en kort frisyre. Krymp ditt smell og du er klar for en morsom kveld på byen.

China Doll

En kinesisk dukke frisyre er en sporty frisyre som gir litt mysterium til brukeren. Med sin alvorlige bob kutt og rett Long Bangs, en Kina dukke stil kan bli krøllet, kjempet tilbake eller slicked tilbake for å skape en rekke stil alternativer.

Pompadour

Pompadouren var den stilen som Elvis Presley hadde. Det er en stor sporty frisyre som ' s oppnås ved å kaste sidene av håret rett tilbake mens du driller foran og krone for å skape et poff som er kjempet bakover.

Sporting Woman

Kvinner som er dedikerte sportsentusiaster - om å svømme, gjøre en spinning klasse før arbeid eller ridning hest - trenger bekymringsløse frisyrer som er lette å håndtere. Hvorvidt håret er kortt kort, middels kort eller nakke lengde, håret må se bra ut selv etter en tøff treningsøkt. Hårprodukter og verktøy har kommet så langt, du kan trene, vaske håret og bruk noen få viktige hårprodukter, tørk det og gå. Selv om du må gå tilbake til jobb etter treningen din, finn en frisyre som er din fallback 'gjør det som kan få deg gjennom et møte uten å se ut som om du har bare kjørt en maraton i en vindblåse. Finn det som passer best for deg - kanskje til og med en kort hestehale. Hold en liten cache med hårnåler, kamper, klær og skjerf eller til og med et hårstykke om nødvendig for å holde aktiviteten din aktiv, selv når du arbeider . Sporty frisyrer sier mye om brukerens nivå av energi, tilnærming til livet og til og med overfladiske verdier. Sportshår er slitt på håret slik at det kreves en minimalistisk rutine for å se bra ut og klar for handling. Det sportslige livet er Alt om gode tider, om det ligger på en strand eller kjøring av Harley. Kort hår krever et flott snitt for å se polert. Ideelt sett bør håret være mer enn bare kuttet. Det skal skjæres inn i en kort frisyre, en frisyre. Det finnes en rekke frisyrer som ikke bare passer perfekt inn i idrettslivet, men ser attraktive ut mens du gjør det.