Typer av frisyrer for jenter

 

Girls Vs. Gutter

Tradisjonelt har japansk frisyrer involvert lengre hår enn gutter. Selv blant de med langt hår har jentene ponytails en tendens til å bli båret høyere enn guttens ponytails, og håret kan ha krøller. En gutts lange hår kan brukes i en hestehale, men det er mer sannsynlig at det blir slitt på nakken. Hvis han har naturlige krøller, kan gutten flette sin hestehale for å gjøre dem mindre merkbare. Jenter har en tendens til å ha flere stylingsalternativer for langt hår enn guttene gjør.

Hårtyper

Datterens hårtype vil spille en viktig rolle i å finne den rette stilen. Et barn med stav-rettlås vil ikke være kunne oppnå det samme utseendet som hennes venn med naturlig krøllete hår. Ta en god titt på teksten i barnets hår. Er det lett å krølle? Betyr det mye når du børster det? Dette er viktig informasjon for deg å vite.

Profesjonelt råd

En tur til en salong vil bidra til å gi klarhet for deg og ditt barns hår. En stylist har spesialisert trening i forskjellige typer hår og vil være kan vise deg passende stiler for daglig og formell bruk. Å teste en frisyre eller to på barnet ditt er en utmerket måte å finne en som dere begge vil like.

Typer av frisyrer

Pigtails jobber på omtrent enhver lille jente. Selv om barnet ditt har øreplate hår, kan denne stilen gjøres. Jo lengre håret, desto bedre er alternativene, ponytails kan gjøres med jenter som har middels langt hår, og boller kan gjøres med det samme Lengde. Små jenter med langt hår kan bære forseggjede boller dekorert med sløyfer og swirls av fletninger til spesielle anledninger, eller bare ha det ned for hver dag. Noen foreldre kan velge å kutte barnets hår kort for enkelhet og anlegg; Kort hår kan gå fra enkle til fancy med noen velplacerte krøller.

Eldre jenter

Når din datter vokser, kan hun eksperimentere med håret hennes. Hun vil ønske å passe inn med vennene sine, eller kanskje lage sitt eget utseende. Å gi råd om måter å lage stilen i spørsmålet kan hjelpe henne med å gjøre dette, og hindre henne i å skade håret. Hvis en feil blir gjort (håret er kuttet for kort, eller hvis en dårlig fargestoff forårsaker brudd eller hårtap), vil feilen rette seg på tre til seks måneder når håret vokser tilbake. Husk at kampene over en bestemt frisyre vanligvis er meningsløse i det lange løp, og håret vil vokse tilbake. Små jenter kan se bedårende i omtrent enhver frisyre. Men å finne den beste stilen for barnet ditt, kan være komplisert. Årsakene til dette er på grunn av mange faktorer, men når en egnet stil er funnet, vil det være lett å finne andre.