Updo frisyrer for kort hår

 

Simple Updos for Short Hair

En updo trenger ikke å være formell eller fancy. Noen ganger vil du bare ha håret ditt opp og ut av ansiktet. For å lage en enkel updo for kort hår, gjør en dyp side i hår og trekk deretter håret du kan opp og tilbake mot baksiden av hodet. Fest håret med et elastisk bånd hvis håret ditt er langt nok eller bobby pins hvis det ikke er veldig lenge. Du kan skjule håret elastikk ved å tette håret under hestehale og inn i updo, eller legge til en pen barrette for å dekke den opp.

Elegante Updo frisyrer

Elegante updo frisyrer er et must for formelle anledninger som fester og bryllup. Opprett den perfekte updo frisyren ved å trekke alt annet enn den fremre delen (eller bangs hvis du har dem) av håret ditt opp og tilbake av ansiktet ditt. Pass på at det ikke er klumper eller støter når du trekker håret tilbake og holder håret med en barrette, pin eller elastikk etter eget valg. Deretter sverger du håret som står foran (eller ditt smell) og holder dem bak bak øret ditt, slik at endene festes med to kryssede bobby pins.

Delvis Updos

Kort hår er ikke alltid lett å sette opp i en updo, så en delvis updo kan være et bedre alternativ for de med super kort hår. Stil håret ditt på varme ruller først for å skape maksimalt volum og kropp. Når håret er avkjølt, fjern ruller og bruk fingrene til lag en del fra øre til øre og trekk toppen av håret opp. Hold alt veldig løs og voluminøst utseende, og fest den øverste delen av håret med det tilbehør du har valgt. Finger-stil den nederste delen av håret og noen hår som falle løs og deretter utseendet med et lett hårspray.

Faux Updo frisyrer

Faux updos er populære med kjendiser med veldig kort hår. Du kan få en faux updo også med noen få enkle trinn. Bryllup foreslår at du blåser håret ditt, jobber det mot baksiden av hodet og deretter plager hår hele veien fra forsiden til kronen på hodet ditt. Du kan deretter sprøyte på plass hvis håret ditt er ultra kort, eller hvis du har hår til overs, kan du bare trekke håret tilbake og vri det opp og sikre med noen hårpinner.

Legge til tilbehør til din Updo

Tilbehør beautify noen updo frisyre, men når du jobber med kort hår, kan tilbehør virkelig legge til den etterbehandlingen. Hvis håret ditt er for kort til å trekke av selv en faux updo, kan tilbehør hjelpe til med å skape det formelle utseendet du lengter etter. Legg til tilbehør som pannebånd, utsmykkede barrettes, sparkly hair pins, fjær og / eller blomster for å gi en formell følelse til kort hår oppdatering. Hvis du har kort hår, kan du fremdeles oppnå vakre updo frisyrer. Det er mange alternativer for deg, inkludert enkle og elegante stiler. Legg til tilbehør til enhver updo frisyre du velger for en morsom eller formell stil.